Broodgenot

branding | grafisch ontwerp | website

Gelegen in het hartje van Torhout, vlakbij de Markt ligt lunch- en tearoom Broodgenot. Een gezellige stek waar je kan ontbijten, lunchen of jezelf verwennen met huisbereide lekkernijen. Broodgenot laat je elke dag genieten van een ruim assortiment dagverse producten die je ter plaatse kan consumeren of meenemen.

Om in te bijten

Verse broodjes, taartjes en gebakjes, een stukje Italië, een snuifje retro en het perfect model waren de ingrediënten voor een nieuwe en hippe uitstraling voor Broodgenot te Torhout. Samen met de originele fotografie werd het concept van Broodgenot iets om in te bijten!

In retro & Italian style

Zowel het interieur van de zaak, menukaarten, cadeaubonnen, flyers en ander drukwerk kregen een metamorfose. Een smakelijk geheel waar we van genieten en waar we zeer trots op zijn!

Broodgenot op Goooooooogle!

Het team van Broodgenot kwam langs bij duotix voor een website. Niet zomaar een website maar een conceptueel en hip geheel dat opvalt. Van ontbijt tot lunch, van tearoom tot takeaway, de website omvat alles wat nodig is om de bezoeker te laten watertanden.