D.S. Transport

branding | grafisch ontwerp | website

D.S. Transport is een niet-conventionele speler in de wereld van transport en stelt 50 distributievrachtwagens ter beschikking met chauffeur, waar en wanneer men het wenst in heel België. Met inzichten en ervaringen in transport maken ze het voor hun klanten mogelijk om betere en strategische beslissingen te nemen binnen het bedrijf.

Een realisatie op wieltjes

Voor een sterk logo, nieuwe huisstijl en tweetalige website kon D.S. Transport rekenen op het team van duotix. Met professionele beelden, een leuk concept, overzichtelijke teksten en een sterk webontwerp creëerden we een website die indruk maakt. Ideaal om niet enkel potentiële klanten aan te trekken, maar ook chauffeurs. 

 

50 chauffeurs actief over heel België

Op ene transparante manier de activiteiten naar voor brengen aan de hand van mooie fotografie in combinatie met de juiste teksten, dat was het doel. Wie is D.S. Transport, wat doen zij en hoe gaan ze tewerk? Alles werd van A tot Z bekeken en uitgewerkt tot een overzichtelijk geheel.

 

De weg naar herkenbaarheid

Naast de website werd ook alle drukwerk ontworpen. Naamkaartjes, briefpapier, facturen, enveloppen, posters, bedrijfskledij, enz. werden aangepakt door het grafisch team en de vrachtwagens werden in een nieuw kleedje gestoken. De ideale manier voor D.S. Transport om ook onderweg de aandacht te trekken. Missie geslaagd!