Polderbeef

branding | grafisch ontwerp | website | e-commerce

Het korte keten verhaal van Polderbeef zorgt ervoor dat het rundsvlees van bij de landbouwer rechtstreeks verhandeld wordt via hoevewinkels en landbouwers en heel snel bij de consument belandt.

Om je vingers bij af te likken!

Duotix gaf Polderbeef een unieke identiteit die commercieel en dynamisch oogt. De combinatie van de gouden kleuren en de prachtige fotografie zorgen voor een sterke visualiteit die de filosofie van het bedrijf perfect weerspiegelt. Duotix zorgde voor een krachtige start met commerciële posters, folders, flyers, spandoeken en stickers.

 

Runderen die grazen in de vette Polders

Duotix koos ervoor om naar de weidse Polders te trekken samen met de fotograaf en de natuur, de dieren en de aarde op een natuurlijke en originele manier naar voor te brengen. De beelden bevatten alles waarvoor Polderbeef staat; kwaliteit, de natuur en smaakvol rundsvlees waarbij het korte keten verhaal perfect wordt weerspiegelt. Daarnaast werd elk soort rundsvlees op een heerlijke manier gefotografeerd. Elk stukje kwam in beeld en resulteerde in prachtige productfotografie voor deze unieke webshop. 

 

Bestel online, betaal en haal het af bij jou in de buurt!

De website werd op basis van een sterke identiteit ontworpen en opgebouwd: de lay-out, indeling, seo copywriting, shop met online betalen, verdeelpunten, beheersystemen en zoveel meer. Deze mobielvriendelijke shop maakt het mogelijk om op eenvoudige manier uw stukje vlees te selecteren, online te bestellen en af te halen bij de boer of hoevewinkel in jouw buurt.