Koningin Elisabeth Instituut

grafisch ontwerp | website | webapplicatie

Het Koningin Elisabeth Instituut (KEI) te Oostduinkerke evolueerde van een sanatorium naar een revalidatieziekenhuis en is nog steeds volop in beweging. In deze zorgsetting bieden zij een gespecialiseerde behandeling en revalidatie aan zee.

In een nieuw kleedje

Het KEI of Koningin Elisabeth Instituut is reeds jaren klant bij Duotix. Naar aanleiding van de lancering van de website zorgkwaliteit.be door Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin , Jo Vandeurzen werd de website van het Koningin Elisabeth Instituut in een volledig nieuw kleedje gestoken.

Aanpak

Aan de hand van de handleiding 'Indicator patiëntgerichtheid ziekenhuiswebsites' werd de website door het duotix team opgebouwd, volledig gestructureerd en inhoudelijk aangepakt. De website van het KEI bevat alle nodige informatie die nodig is voor onze patiënten, maar ook voor de bezoekers, professionelen, stagairs, ...

Een toegankelijke maar zeer uitgebreide website

Een mooie, gestructureerde en responsive website met een schat aan informatie over het KEI en haar werking. Een uitgebreide zoekfunctie, enquêtes, formulieren, nieuws, medische informatie, campagnes, rapporten, online applicatie voor contactpersonen en zóveel meer! De website werd afgewerkt met beelden die werden genomen in en rond het revalidatieziekenhuis.

Ik heb de website nog eens rustig bekeken, ècht prachtig!
Nogmaals proficiat aan het hele team!!

M. Vanmeenen, Algemeen directeur KEI