John&Jane

website

John&Jane is een team van meer dan 40 samenwerkende professionals die je evenement ondersteunen op vlak van klank, licht, video en decor.

Website

Met krachtige fotografie en een sterk concept bouwden we een conceptuele website. Een aparte website die op een speelse manier is opgebouwd en zelfs een nominatie heeft gekregen!

Technisch sterk

De manier waarop je doorheen de website gaat, is krachtig en sterk. Voor John&Jane mocht het wat specialer en apart zijn. Een website die aangenaam is om te bekijken zowel op grote als kleine schermen. De boodschap die John&Jane wil brengen is duidelijk!

Copywriting

Teksten werden kort, krachtig en speels gehouden. John&Jane koos ervoor om de website meertalig te maken. Naast het Nederlands werd er gekozen voor het Engels.

Fotografie

Na het opmaken van het moodboard werd de fotografie afgestemd op het verhaal. Spectakel, klank, licht, passie, sympathie, betrokkenheid zijn steeds de kernwoorden van elke foto.

SEO om hoger te scoren

Duotix deed SEO of zoekmachine optimalisatie en zogde voor een aantal mooie posities in de zoekmachines. Zoek gerust eens op 'technical event support' of 'klank en licht specialisten' technische organisatie feesten', enz. Met relevante en degelijke SEO bereikten we mooie resultaten.

We wensen het team van John&Jane heel veel succes toe. We zijn blij dat jullie de weg naar duotix hebben gevonden en hopen jullie nog lang van dienst te mogen zijn!

Team duotix